In Breda vind je 3 vestigingen van Basic Fit. Wil je eerst alles weten over Basic Fit? Dat lees je hier. Of wil jij eerst alles weten over sportscholen?

Als je nog twijfelt tussen Basic Fit en Fit For Free, lees dan deze blog! Daar lichten we alle verschillen tussen de twee toe.

Vlakbij het centrum vind je Basic-Fit – Breda Chasséveld. Deze sportschool biedt niet alleen cardiofitness, maar ook krachttraining. Mocht je ondersteuning willen, dan is er een personal trainer om je te begeleiden. Voor begeleiding van een blessure is er een fysio aanwezig. Daarnaast kan je samen met andere sporters deelnemen aan (virtuele) groepslessen. Als laatste kan je na de les lekker onder de zonnebank om bij te kleuren.

In het noordoosten van Breda aan de Teteringsedijk vind je Basic-Fit – Breda Teteringsedijk. Hier zijn dezelfde faciliteiten als aan het Chasséveld, dus je kan zelf kiezen naar welke sportschool je het liefst gaat.

Als laatste vind je in Breda een Basic Fit aan de Ettensebaan. Ook deze sportschool biedt cardiofitness, krachttraining, personal trainers, fysiotherapeuten, groepslessen en een zonnebank. Deze sportschool ligt in het westen van Breda.

In het oosten van Almere vind je Basic-Fit – Almere Trekweg. Hier kan je van dezelfde faciliteiten gebruikmaken als bij de vestiging in het centrum. Voordeel is wel, dat als je in het oosten van Almere woont, je veel minder hoeft te reizen om bij de sportschool te komen.

Vind hier jouw Basic Fit

Ga verder

Of wil je toch een andere sportschool in Breda?