SportscholenCheck stelt zichzelf als doel de sportscholenmarkt inzichtelijk te maken voor consumenten. Het kan voor een consument soms erg lastig zijn de juiste sportschool te vinden, gelet op de grote verscheidenheid van aanbieders. Om de consument een handje te helpen biedt SportscholenCheck de mogelijkheid aan sportschoolhouders of -verantwoordelijken de pagina over hun sportschool zelf aan te vullen met een relevante, duidelijke omschrijving. Ook kunt u zo zelf de beste foto’s van uw sportschool uploaden om te zorgen dat de pagina van uw sportschool er mooi uit kom te zien en de beste indruk maakt op onze boezeker.

Wat u als manager van een sportschool kunt doen?

Aangezien de meeste sportscholen al een plek hebben gekregen op onze website is daarmee nog niet gezegd dat uw sportschool de beste indruk aan onze bezoekers geeft. Hieronder vindt u de stappen die u zelf kunt ondernemen om uzelf er zeker van te stellen dat uw sportschool positief opvalt.

  1. De eerste staphangt ervan af of uw sportschool an voorkomt op SportscholenCheck.nl. Is dit het geval, ga dan naar deze pagina en click op de “Bent u eigenaar?” link om aan te geven dat u de eigenaar bent. U krijgt dan vanzelf een bericht als uw verzoek is goedgekeurd en wij u als eigenaar aanwijzen.
    Een tweede optie is dat uw sportschool nog niet voorkomt op SporscholenCheck.nl. In dat geval kunt u zelf hier uw sportschool aanmelden.
  2. Als u getautoriseerd bent als eigenaar van een sportschool op SportscholenCheck.nl dan kunt u zelf uw pagina up-to-date houden met relevante informatie over uw sportschool zoals een goede omschrijving en actuele prijzen. Ook kunt u de beste foto’s van uw sportschool uploaden.
    *De teksten die u als omschrijving gebruikt op SportscholenCheck.nl moeten uniek zijn en mogen dus niet zomaar van uw eigen website worden gekopieerd!
  3. U bent helemaal klaar om een goede en pofessionele indruk te maken op onze bezoekers. Veel plezier met de extra leden die u nu potentieel kunt aantrekken!