In Tilburg vind je 4 vestigingen van Basic Fit. Wil je eerst alles weten over Basic Fit? Dat lees je hier. Of wil jij eerst alles weten over sportscholen?

Als je nog twijfelt tussen Basic Fit en Fit For Free, lees dan deze blog! Daar lichten we alle verschillen tussen de twee toe.

In het noorden van Tilburg vind je Basic-Fit – Tilburg Ringbaan Noord. Deze vestiging aan de Ringbaan biedt 5 faciliteiten. Zo kan je er terecht voor je cardioworkout en een krachttraining. Wil je liever samen een met personal trainer aan de slag, dan kan dit ook. Mocht je ergens last van hebben dan is er een fysio aanwezig. Als laatste zijn er ook groepslessen. live en virtueel.

Nog meer naar het noorden vind je Basic-Fit – Tilburg Artemisstraat. De faciliteiten zijn gelijk aan de Ringbaan, dus is het makkelijk kiezen. De locatie die het dichstbij jouw huis of werk is, is de handigste sportschool!

Middenin het centrum van Tilburg aan de Heuvelpoort vind je Basic-Fit – Tilburg Heuvel. Daar zijn dezelfde faciliteiten als aan de Ringbaan, maar hier is er ook een zonnebank aanwezig. Lekker voor na te workout om een beetje bij te bruinen.

Als laatste vind je nog een locatie aan het Wagnerplein. Deze sportschool vind je dus ook in het noorden van Tilburg.

Vind hier jouw Basic Fit

Ga verder

Of wil je toch een andere sportschool in Tilburg?