Sportscholen Rotterdam Noord

Zoek je een sportschool in het Noorden van Rotterdam? In Rotterdam Noordis er een grote diversiteit sportscholen. In het Noorden van Rotterdam zijn er een aantal wijken waar je kunt sporten zoals Blijdorp, Provenierswijk, Agniesebuurt, Berpolder, Liskwartier en het Oude Noorden.

Specifieke wensen

Heb je specifieke wensen? Wil je bijvoorbeeld graag groepslessen volgen in Rotterdam Noord? Of vind je het belangrijk dat er een sauna, zonnebank of zwembad aanwezig is? Je kan hierop selecteren bij het zoeken hieronder. Heb jij voorkeur voor een bepaald type training? Zoek je bijvoorbeeld krachttraining, cardiofitness, personal training of een fysiotherapeut? Filter hieronder op jouw voorkeur. We hebben zelfs filter mogelijkheden voor Yoga-lessen, Ladies only gyms en gyms met squashbanen.

Echte begeleiding

Fitnesscentrum Noord staat bekend om haar uitstekende begeleiding. De sportschool wordt gerund door Hans Kroon, een zwaargewicht in krachttrainingswereld. Met een Nederlands Kampioenschap op z`n naam geeft zijn leden alle begeleiding die nodig is. Hans wordt bijgestaan door enkele andere ervaren personal trainers.

Ladies Only

Steeds meer sportscholen richten een sportschool op voor alleen vrouwen. Het doel is dat vrouwen zich in die sportscholen meer op hun gemak voelen. Deze sportscholen zijn echt met een opmars bezig en zo heeft Rotterdam Noord sinds enige tijd ook een Ladies Only sportschool: Fem Only Noord. Deze sportschool is ook nog eens écht goedkoop. Met slechts 10 euro per maand is het de goedkoopste sportschool van Rotterdam Noord.

Goedkoop abonnement

Wil je graag sporten bij een goedkope sportschool? Het meest voordelig sporten kan je bij Fem Only Noord, de Ladies Only sportschool in Rotterdam Noord. Bij deze sportschool betaal je maar 10 euro per maand. Daarnaast ben je voordelig uit bij de grote ketens. In Rotterdam Noord kan je sporten bij Fit For Free.

Meer dan een sportschool

Wil je naar een gym waar meer is dan alleen fitness? Je kan bij David Lloyd Rotterdam Blijdorp in het Noord ook squashen, zwemmen en naar de spa.

Bekijk alle Sportscholen van Rotterdam:

Alles in Rotterdam Rotterdam Centrum
Rotterdam Noord Rotterdam Oost
Rotterdam West Rotterdam Zuid

Vind hier jouw sportschool

Ga verder