Sportscholen Rotterdam Oost

In Rotterdam Oost vind je veel verschillende soorten sportscholen en fitnesscentra. In de wijken Kralingen, Crooswijk en de Esch vind je overal wel een gym.

Crooswijk-Kralingen

In Croowijk en Kralingen vind je meerdere gyms. Allereerst is er in Rotterdam Oost bijvoorbeeld de Ladys Gym Kralingen. Bij deze gym zijn alleen vrouwen welkom. Dat maakt de sfeer voor vrouwen om te sporten ideaal. Daarnaast zit aan de 1e Jerichostraat ook een Basic Fit. Dus als je op zoek bent naar een goedkoop abonnement bij een sportschool in de buurt, dan zit je hier goed.

Fitness met faciliteiten

In Rotterdam Oost zit ook een vestiging van Health City. Je kunt hier uiteraard fitnessen, maar bij Health City Kralingen kan nog veel meer. Als eerste vind je er ook fysiotherapie, massages, een stoombad, een zonnebank en een zwembad. Daarnaast, wil je tijdens het sporten of zwemmen graag je kinderen meenemen? Dat kan. Als laatste heeft Health City Kralingen een Kidsclub waar jouw kinderen kunnen spelen. Ideaal voor de drukke moeder of vader!

Goedkoop fitnessen

Wil je graag voordelig sporten in Rotterdam Oost? In Kralingen zit aan de 1e Jerichostraat een Basic Fit, daar kun je erg goedkoop sporten.

Alles in Rotterdam Rotterdam Centrum
Rotterdam Noord Rotterdam Oost
Rotterdam West Rotterdam Zuid

Vind hier jouw sportschool

Ga verder