In vergelijking met andere steden kun je in Breda wel genoeg sportscholen of fitnesscentra vinden. In het centrum kun je tot nu toe twee sportscholen vinden namelijk Basic Fit Chasseveld en Your Health Breda Bv.

Basic Fit

Naast dit filiaal van Basic Fit kun je nog twee andere filialen van Basic Fit vinden. In het noordelijk gedeelte kun je in de buurt van de Brabantpark ook nog een Basic Fit vinden genaamd Basic Fit Breda Teteringsedijk.

Fit For Free

Een ander groot en bekend fitnessketen in het noordelijk gedeelte is een filiaal van Fit fot Free dat in de omgeving van de Haagse Beemden staat. In de omgeving van de Haagpoort en de Fellenoord kun je ook nog een filiaal van Basic Fit vinden genaamd Basic Fit Ettensebaan.

Andere sportscholen

In diezelfde omgeving kun je tot nu toe nog drie andere sportscholen vinden. Net buiten de stad kun je in Ulvenhout het fitnesscentrum Fysiofit Ulvenhout vinden en in Bavel de Gymnasium gezondheidscentrum. In Prinsenbeek kun je de Prinsenbeek fitnesscentrum en de Bayram Ciftci praktijk voor fysiotherapie en begeleid fitnesscentrum vinden.

Vind hier jouw sportschool

Ga verder