Sportscholen Rotterdam Zuid

Rotterdam Zuid is het sportcentrum van Nederland. Allerleerst is er Ahoy waar veel sportevenementen zijn. Als tweede is er het Topsportcentrum. Dan als laatste is er De Kuip. Daarnaast vind je er de meeste sportscholen en fitnesscentra van Rotterdam. In Rotterdam Zuid vind je de wijken als Feijenoord, Katendrecht, Noordereiland, Ijselmonde, Charlois, Zuidplein en Pendrecht.

Goedkoop abonnement

Ben je op zoek naar een goedkoop abonnement in Rotterdam Zuid? Dan gaat zeker lukken. In Rotterdam Zuid vind je namelijk een locatie van Bodies Gym waar je voor slechts 10 euro per maand kunt sporten. Wil je in voor 10 euro per maand sporten, maar het liefst wel in een Ladies Only gym? Dat kan ook! FemOnly Women Sportsclub in Charlois biedt je dit. Je vind er ook meerdere locaties van Basic Fit en Fit for Free. Filter hieronder op jouw favoriete fitnessketen voor een overzicht van alle locaties van die fitnessketen hier in Rotterdam Zuid.

Bodybuilding Fitness

In Rotterdam Zuid vind je ook de Muscle Factory. Dit is een echt Hardcore Bodybuild Gym. Hier zijn veel apparaten aanwezig, ook zijn er voldoende dumbels e.d. te vinden. De begeleiders én de sfeer op de gym motiveert je om alles eruit te halen en zo gespierd en fit mogelijk te worden.

24/7

Er is in Rotterdam Zuid zelfs een sportschool die 24 uur per dag, 7 dagen per week open is. Je kan bij Anytime Fitness Kop van Zuid de hele dag naar binnen met een pasje. Ideaal als je onregelmatig werk hebt, of als je graag op afwijkende tijden wilt sporten.

Alles in Rotterdam Rotterdam Centrum
Rotterdam Noord Rotterdam Oost
Rotterdam West Rotterdam Zuid

Vind hier jouw sportschool

Ga verder