Sportscholen Rotterdam

Ben je op zoek naar Sportscholen in Rotterdam? Dan zit je in Rotterdam goed. In vergelijking met andere steden is er in Rotterdam een groot aanbod voor wat betreft sportscholen. Daarnaast, wat ook opmerkelijk is, is dat er van sommige bekende sportscholen meer dan 1 filiaal te vinden is in Rotterdam.

Vind hier jouw sportschool in Rotterdam

Sportschool Rotterdam

De Beste sportschool van Rotterdam

Hier vind je De Beste Sportschool van Rotterdam.

Basic Fit Rotterdam

Zo zijn er 9 filialen van de bekende fitnessketen Basic Fit. Hier kan je voordelig sporten voor maar €19,99 per maand. Wat je allemaal bij een Basic Fit kan verwachten lees je hier.

Fit For Free

Fit For Free heeft nog meer vestigingne in Rotterdam. Er zijn maar liefst 7! In het centrum vind je een locatie aan de Hoogstraat vlakbij de Markthal en Conradstraat bij het Centraal station. In Rotterdam Noord vind je valkbij Noordplein aan de Zomerhofstraat een vestiging en in Blijdorp vlakbij de dierentuing aan de Abraham van Stolkweg. Nog verder naar het noorden vind je de derde locaite van Fit For Free in Rotterdam Noord aan de Ceintuurbaan. In het zuiden van Rotterdam vind je bij de Kuip een sportschool van Fit For Free. Daarnaast vind je in Rotterdam Zuid ook een Fit For Free bij Zuidplein.

Not niet uit of je voor Fit For Free of voor Basic Fit wilt kiezen? Hier lees je alles over Basic Fit vs Fit For Free.

Sauna, zwembad of zonnebank?

Wil je in Rotterdam naar de sportschool met een sauna, zwembad of zonnebank? Dan heb je keuze zat in Rotterdam. Er zijn bijvoorbeeld 2 vestigingen van David Lloyd waar je kunt zwemen of squashen. Zo zit er een David Lloyd in Blijdorp. Daarnaast zit er een David Lloyd in het centrum, vlakbij het hofplein.

Wijken in Rotterdam

In alle wijken in Rotterdam vind je wel sportscholen. Als eerste in Rotterdam Zuid met Feyenoord, Charlois en de Kop van Zuid. Dan als tweede het Centrum, er zitten in de Stadsdriehoek meerdere sportscholen. Het derde deel van Rotterdam, namelijk Rotterdam Oost heeft meerdere sportscholen en fitnesscentra in de wijken Kralingen, Crooswijk, Nesselande en Alexander. Als laatste zitten er in het Westen van Rotterdam ook veel fitnesscentra in het Lloyd kwartier, Oud Mathenesse en Delfshaven.

Via onderstaande links vind je sportscholen in specifieke wijken in Rotterdam

Alles in Rotterdam Rotterdam Centrum
Rotterdam Noord Rotterdam Oost
Rotterdam West Rotterdam Zuid

Vind hier jouw sportschool in Rotterdam

Ga verder