Sportscholen Amsterdam

Woon je in Amsterdam en ben je opzoek naar een sportschool of fitnesscentrum in jouw buurt? In Amsterdam zijn er in verschillende gebieden en wijken sportscholen te vinden. In elk gebied heb je dan weer verschillende buurten waar je een gym kunt vinden. Zo kun je in Buikslotermeer, Volewijck, Molenwijck, Kadoelen en Ijburg van Amsterdam Noord fitnesscentra vinden.

In het centrum en het westelijke gedeelte van Amsterdam kun je in verschillende wijken of gebieden gyms vinden zoals: Haarlemmerbuurt, Staatsliedenbuurt, Grachtengordel,Oosterparkbuurt etc. In Oosterparkbuurt heb je de bekende sportschool USC vestiging Amstelcampus sport en fitness centrum. Van die sportschool is er ook een vestiging in het centrum genaamd USC vestiging PCH fitness Amsterdam. Daarnaast heb je ook een paar vestigingen van andere bekende fitnessketen zoals Basic Fit en Fit for Free. Zelfs net buiten Amsterdam kun je gyms vinden zoals in Uilenstede, Amstelveen. Daar heb je het Sportcentrum VU locatie Uilensteden Amstelveen.

Bekijk sportscholen in:

Amsterdam-Zuid Amsterdam-West
Amsterdam-Oost Amsterdam-Zuidoost
Amsterdam-Noord Amsterdam Nieuw West
Amsterdam Centrum

De Beste sportschool van Amsterdam

Ben je op zoek naar de beste sportschool van Amsterdam? Die kan je hier vinden.

Fitness ketens in Amsterdam

Er zijn in Amsterdam verschillende grotere fitness organisaties werkzaam. Van de meeste landelijke fitness ketens is er maar één vestiging in Amsterdam. Van de grotere ketens zijn er meerdere vestigingen actief in de hoofdstad.

Basic-Fit Amsterdam

Basic-Fit is een keten van sportscholen die bekend staat als een goedkope sportschool met een ruim aanbod aan fitness mogelijkheden. Er staan zes Basic-Fit filialen in Amsterdam op de ons platform waar jij je kunt inschrijven. Bij Basic-Fit kan je al vanaf €17,99 een abonnement kopen. Met het pasje kan je niet alleen in heel Nederland naar de Basic-Fit sportschool, maar ook in heel Europa. Op een pasje kunnen ook jouw gezinsleden, die op hetzelfde adres wonen de sportschool binnen. Als je nog niet zeker weet dat je voor de Basic-Fit sportschool wilt kiezen, kun je een dagpas aanschaffen waarmee je eenmalig een dag in de sportschool kan doorbrengen en proeven van de sfeer. Basic-Fit opent de sportschool steeds op meerdere locaties voor 24 uur en anders hebben zij toch nog vrij ruime openingstijden van maandag tot en met zondag.

Fit For Free Amsterdam

Sporten bij Fit For Free betekent onbeperkt sporten voor een heel lage prijs, in een fijne omgeving. Elk van de Fit For Free scholen in Amsterdam hebben voldoende cardio- en krachtapparatuur ter beschikking, gratis douches en kleedkamers, fitnessbegeleiding en live groepslessen. Fit For Free heeft nog meer te bieden en dat kan je allemaal nagaan op de pagina van de sportschool bij jou in de buurt.

Je kan die makkelijk lokaliseren door gebruik te maken van de zoekfunctie of door op de kaart te kijken welke sportschool het dichts bij je staat. Daarna maken wij het nog sneller een keus te maken met behulp van de reviews en ratings van andere bezoekers van de school. Van Fit For Free hebben wij in Amsterdam zes locaties in kaart gebracht, die zijn verspreid over het noord, oost, west en zuiden van deze stad. Dat betekent dat de Fit For Free dus niet heel ver van huis zijn.

Vind hier jouw sportschool in Amsterdam

Sportschool Amsterdam