Sportscholen Zwolle

Woon je in Zwolle en ben je opzoek naar een sportschool? Wil je jouw fitnessdoelen behalen? De stad Zwolle heeft in vergelijking met andere steden genoeg keus als het om sportscholen gaat. Je kunt er in verschillende buurten of wijken sportscholen vinden.

Sportschool Zwolle Assendorp

In Assendorp kun je de sportscholen Cityfit. Bij Cityfit kun je bijna oneindig veel groepslessen volgen. Daarnaast zijn er ervaren docenten die je graag helpen bij jouw workout, schema en voedingspatroon.

Sportscholen Zwolle Zuid

Naast Cityfit in Assendorp vind je in Zwolle Zuid ook Fit20 Zwolle Hanzeland. Bij fit20 geloofd men dat je slechts 20 minuten per week hoeft te sporten om resultaten te boeken. Ze geloven niet in het urenlange zweten in de sportschool en hebben dus ech teen unieke aanpak. Nog verder naar het zuiden van Zwolle vind je ook nog On Campus. Je kan daar niet alleen fitnessen, maar er is ook een zwembad, een klimwand, sportzalen en sportcafé. Als laatste vind je ook een ProFit sportschool in Zwolle Zuid.

Sportscholen Zwolle Centrum

Nabij het centrum van Zwolle vind je CityFit. Meer naar het noorden van het centrum vind je ProFit Gym en in het Noord Westen Loekie`s Gym. In het centrum van Zwolle zijn dus voldoende opties voor een goede workout. Daarnaast vind je hier ook Vital Palace, waar je naast sporten ook gebruik kunt maken van de sauna en zonnestudio.

Sportscholen Zwolle Stadion

Vlakbij het stadion van PEC Zwolle zitten een aantal sportscholen. Zo vind je er Peppergym, Fit For Free, Optisport, SportService en Fit20.

Sportscholen Zwolle Aalanden

In Zwolle Aalanden zijn 3 sportscholen te vinden. Allereerst de Basic Fit. Daarnaast iets verderop Loekie`s Gym en Movimento.

Sportscholen Zwolle Stadshagen

In Zwolle Stadshagen vind je M-Fit

Crossfit Zwolle

Zoek je naar iets anders dan de traditionele sportschool? Neem dan eens een kijkje bij ReWind Strength & Conditioning. Deze crossfitbox biedt meerdere WOD`s per dag.

Vind hier jouw sportschool

Ga verder