Het is natuurlijk heel handig om te kunnen sporten in de buurt van waar je woont of werkt. Ben je dus opzoek naar een sportschool in Amsterdam, dan heb je de keuze uit maar liefst 13 Basic-Fit sportscholen. In de buurt van Amsterdam-Noord en Amsterdam-Zuid heb je allebei 2 vestigingen van Basic-Fit. In Amsterdam-West heb je meer keus met 6 Basic Fit sportscholen. Nabij en in het centrum kun je 3 vestigingen van Basic-Fit vinden. Van de 13 Basic-Fit filialen zijn er 3 sportscholen die alleen voor vrouwen bestemd zijn. Die 3 sportscholen (ladies only) kun je vinden in Centrum, West en Zuid. In Amsterdam Noord heb je de sportschool Basic-Fit Distelweg, die 24 uur per dag geopend is op de weekdagen. Als je geen keus kunt maken, dan is dat ook geen probleem. Je kunt met je Basic-Fit lidmaatschap pas sporten bij alle filialen van Basic-Fit in geheel Europa, dus ook bij alle filialen van Amsterdam. Dat is pas handig!

Bekijke alle Basic-Fit vestigingen in Amsterdam op een kaart

Basic-Fit Amsterdam Centrum

In Amsterdam Centrum zijn er 3 sportscholen van Basic-Fit die je kunt bezoeken, namelijk: Basic-Fit Amsterdam Amstelstraat, Basic-Fit Amsterdam Stadhouderskade en Basic-Fit Amsterdam Overtoom-ladies. De sportschool Basic-Fit Amsterdam Overtoom-ladies is een fitnesscentrum waar alleen vrouwen zijn toegestaan. Bij deze filiaal van Basic-Fit kun je per uur betaald parkeren. Ondanks het een sportschool is voor vrouwen, zijn 3 van de 6 persoonlijke begeleiders van het mannelijk geslacht. Dit filiaal van Basic-Fit heeft geen functionele zone. De vestiging van Basic-Fit aan de Amstelstraat beschikt over 5 personal trainers en het filiaal van Basic-Fit aan de Stadhouderskade heeft 4 personal trainers. Basic-Fit Amsterdam Stadhouderskade is gemakkelijk te bereiken met openbaar vervoer.

Klik hier voor alle sportscholen in Amsterdam Centrum.

Amsterdam-West

In Amsterdam-West zijn er 6 vestigingen van Basic-Fit die je kunt bezoeken. De vestigingen zijn: Basic-Fit Amsterdam Sloterparkbad, Basic-Fit Amsterdam Sloterparkbad Ladies, Basic-Fit Amsterdam Osdorp, Basic-Fit Amsterdam Baarsjesweg, Basic-Fit Amsterdam WFC en Basic-Fit Amsterdam De Schinkel. De twee vestigingen van Sloterparkbad hebben elk 3 personal trainers en er is geen fysiotherapie beschikbaar. Je kunt hier gratis parkeren. De vestigingen van Osdorp en Baarsjesweg hebben 5 om 4 personal trainers. Bij Basic-Fit Osdorp kun je gratis parkeren. Basic-Fit Amsterdam WFC heeft maar 1 personal trainer in huis. Bij deze filiaal moet je per uur betalen voor parkeren. De sportschool Basic –Fit Schenkel heeft 4 personal trainers waaruit je kunt kiezen voor persoonlijke begeleiding. Deze sportschool heeft wel geen gratis douches of lockers.

Klik hier voor alle sportscholen in Amsterdam West

 Amsterdam-Noord

In Amsterdam-Noord heb je twee vestigingen van Basic-Fit die je kunt bezoeken. De twee vestigingen zijn: Basic-Fit Amsterdam Distelweg en Basic-Fit Amsterdam Ijdoornlaan. De Basic-Fit filiaal gevestigd aan de Distelweg is een 24 uur sportclub. Door de week is deze sportschool 24 uur per dag geopend. Hier zijn er 5 personal trainers waaruit je kunt kiezen voor een persoonlijke begeleiding. De Basic-Fit aan de Ijdoornlaan echter heeft maar 1 personal trainer en er is geen fysiotherapie beschikbaar. Alle 2 filialen zijn uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer. Als je met eigen vervoer gaat is er een gratis parkeerplek naast het filiaal aan de Distelweg.

Klik hier voor alle sportscholen in Amsterdam Noord

Amsterdam-Zuid

Als je opzoek bent naar een filiaal van Basic-Fit in Amsterdam-Zuid, dan zijn er twee vestigingen van Basic-Fit waaruit je kunt kiezen. De mannelijke sporters hebben echter wat minder keus, want het filiaal van Basic-Fit aan de Europaboulevard is een ladies only sportschool. Bij deze filiaal zijn er 6 personal trainers die je kunnen begeleiden. Je kunt dit filiaal gemakkelijk bereiken met openbaar vervoer. Het ander filiaal, namelijk Basic-Fit Amsterdam A.J. Ernststraat, is ook gemakkelijk te bereiken met openbaar vervoer. Als je met je eigen auto wilt gaan moet je hier per uur betalen om te parkeren. Dit filiaal beschikt wel over een functionele zone en er zijn hier ook 6 personal trainers beschikbaar. Sommige personal trainers zijn hetzelfde als van Basic-Fit Amsterdam Europaboulevard.

Klik hier voor alle sportscholen in Amsterdam Centrum

Toch op zoek naar een andere sportschool in Amsterdam? Bekijk hier alle sportscholen in Amsterdam

Vind hier jouw Basic Fit

Ga verder

Andere Basic-Fit overzichtspagina’s:

Basic-Fit Groningen

Basic-Fit Den Haag

Basic-Fit Rotterdam

Basic-Fit Eindhoven