Ben je iemand die in Rotterdam woont en vraag je je af wat de opties zijn voor wat betreft het bezoeken van een Basic-Fit sportschool in Rotterdam, dan mag je gerust zijn. In Rotterdam zijn er 7 Basic-Fit vestigingen die je kunt bezoeken. In Rotterdam Centrum kun je in de buurt van de markthal en zoveel bekende winkels, de sportschool Basic-Fit Rotterdam Lijnbaan vinden. Nabij Kralingen, Crooswijk en Alexander kun je in Rotterdam-Oost twee filialen van Basic-Fit vinden, namelijk: Basic-Fit Rotterdam 1e Jerichostraat en Basic-Fit Rotterdam Alexander Metaalhof. In Rotterdam-Zuid heb je ook twee Basic-Fit vestigingen te weten: Basic-Fit IJsselmonde Dwarsdijk en Basic-Fit Rotterdam Rijksboom. Woon je in Rotterdam-West (Delfshaven), dan kun je Basic-Fit Rotterdam Westzeedijk bezoeken. Zelfs in Hoogvliet heeft Basic-Fit ook een vestiging die Basic-Fit Rotterdam Hoogvliet heet. Let wel dat je een groot voordeel hebt als je lid bent van Basic-Fit, want je kunt met je lidmaatschap kaart sporten bij alle 143 clubs in Nederland en in meer dan 400 clubs in geheel Europa.

Bekijke alle Basic-Fit vestigingen in Rotterdam op een kaart

Basic-Fit Rotterdam Centrum

Woon of werk je in Rotterdam Centrum en ben je opzoek naar een sportschool van Basic-Fit? In Rotterdam Centrum kun je dan de sportschool Basic-Fit Rotterdam Centrum bezoeken. Deze sportschool ligt in de buurt van diverse bekende winkels, de Markthal en is ook nog goed te bereiken met openbaar vervoer. Je kunt met je eigen vervoer ernaar toe, maar dan moet je wel per uur betalen voor het parkeren. Bij deze sportschool zijn er 4 persoonlijke begeleiders waaruit je kunt kiezen. Let wel dat het allemaal om mannelijke begeleiders gaat. Dit filiaal van Basic-fit biedt fysiotherapie aan en je kunt aan virtuele cycling doen.

Basic-Fit Rotterdam-Oost

Woon je in Rotterdam-Oost en in de buurt van Kralingen, Crooswijk en Alexander dan zijn er twee Basic-Fit vestigingen die je kunt bezoeken. De twee filialen van Basic-fit zijn: Basic-Fit Rotterdam 1e Jerichostraat en Basic-Fit Rotterdam Alexander Metaalhof. Deze twee filialen hebben naast de reguliere eigenschappen van een Basic-Fit sportschool, nog enkele eigenschappen in gemeen. Beide sportscholen beschikken over een functionele ruimte en bieden fysiotherapie en virtuele cycling aan. Het filiaal aan de 1e Jerichostraat, dat naast de Albert Hein staat, heeft 6 persoonlijke begeleiders waaruit je kunt kiezen. Het filiaal aan de Metaalhof heeft maar twee persoonlijke begeleiders. Wel heeft dit filiaal een extra zone met vrije gewichten.

Basic-Fit Rotterdam-Zuid

Ben jij van Rotterdam-Zuid en ben je opzoek naar een sportschool van Basic-Fit in jouw buurt? In Rotterdam-Zuid zijn er twee vestigingen van Basic-Fit te vinden. De vestigingen zijn: Basic-Fit Rotterdam IJsselmonde Dwarsdijk en Basic-Fit Rotterdam Rijksboom. De sportschool van Basic-Fit aan de Dwarsdijk staat vlak naast het zwembad Ijsselmonde. Dat kan dus heel handig zijn als je voor of na het trainen wilt gaan zwemmen. Deze sportschool biedt fysiotherapie en virtuele cycling aan en heeft 3 persoonlijke begeleiders in huis. Het filiaal aan de Rijksboom heeft echter maar 1 persoonlijke begeleider. Als je met je eigen vervoer gaat, moet je per uur betalen om te parkeren. Deze sportschool biedt ook wel fysiotherapie en virtuele cycling aan.

Basic-Fit Rotterdam-West

Woon je in Rotterdam-West en ben je opzoek naar een sportschool die je kan helpen om jouw fitnessdoelen sneller te bereiken? Dan kun je het zeker proberen bij de Basic-Fit sportschool in jouw buurt. In Rotterdam-West kun je een filiaal van Basic-Fit vinden, namelijk Basic-Fit Rotterdam Westzeedijk. Deze sportschool biedt fysiotherapie aan en je kunt ook aan virtuele cycling doen. Er zijn 4 persoonlijke begeleiders beschikbaar bij deze Basic-Fit filiaal. Alle 4 persoonlijke begeleiders zijn van het mannelijk geslacht. Dit filiaal heeft echter geen krachtruimte of functionele zone. Verder zijn er dagelijks diverse groepslessen die je kunt volgen. Door de week kan dat de hele dag door en in het weekend is het tot ongeveer half 4 in de middag.

Basic-Fit Rotterdam Hoogvliet

Als jij in de buurt van Rotterdam Hoogvliet woont en graag een sportschool in je eigen omgeving wilt bezoeken, dan is het goed om te weten dat Basic-Fit een vestiging in Hoogvliet heeft. Deze vestiging van Basic-Fit heet Basic-Fit Rotterdam Hoogvliet en staat aan het Middenbaan Noord, in het winkelcentrum van Hoogvliet. Dat komt handig uit, want je kunt trainen of fitnessen combineren met het halen van boodschappen. Dit filiaal van Basic-Fit beschikt over een functionele zone en een krachtruimte. De sportschool biedt fysiotherapie aan en je kunt ook aan virtuele cycling doen. Basic-Fit Rotterdam Hoogvliet heeft wel maar 1 persoonlijke trainer.

Toch op zoek naar een andere sportschool in Rotterdam? Bekijk hier alle sportscholen in Rotterdam.

Andere Basic-Fit overzichtspagina’s:

Alle Basic-Fit vestigingen op een rij

Groningen Basic-Fit

Amsterdam Basic-Fit

Den Haag Basic-Fit

Eindhoven Basic-Fit