Een Dagje Blijdorp

Een tijdje geleden waren wij op bezoek bij David Lloyd Blijdorp, Rotterdam. Een groot gebouw, wat vanaf de buitenkant nog niet zoveel vertelde. Een redelijk volle parkeerplaats, maar wel gratis en groot. De sportschool is met de auto en fiets eenvoudig te bereiken. Wil je met het OV naar de sportschool, dan kan je 15 minuten lopen vanaf de metro Blijdorp, of met bus 32.

Bij binnenkomst zie je al direct dat David Lloyd weet waar ze mee bezig zijn. Het personeel begroet je vriendelijk en alles ziet er netjes en strak uit. Het pand is dan ook onlangs gerenoveerd. Verder is de sportschool ruim, heeft veel natuurlijk licht, en beschikt over een fijne lounge om iets te eten. Onderweg naar de kleedkamer loop je langs de crèche, die gratis is voor leden van David Lloyd. Erg handig voor de sportieve ouder.

Kleedkamers en zwembad

De kleedkamers zijn net en verzorgd, met ruime lockers. Er is een wastafel waar je je na het douchen even op kan frissen. Daarna gaan de blauwe schoenhoesjes aan om naar het zwembad/de spa te gaan. Een ruim bad met veel natuurlijk licht. In het zwembad kan je zelfs groepslessen en Aqua lessen volgen. Badmeester kijken houden natuurlijk de boel goed in de gaten en zorgen ervoor dat alles netjes blijft. Het zwembad is ongeveer 20 meter lang en beschikt over een bubbelbad en een bad voor kinderen. Er is ook een sauna en stoomcabine aanwezig.

Fitnessruimte

Het belangrijkste gedeelte in een sportschool is natuurlijk de fitness ruimte. Een grote ruimte wat beschikt over uitgebreide en gevarieerde apparatuur. De spullen zien er verzorgd uit. Door de vele apparaten sta je niet zomaar te wachten om een apparaat te kunnen gebruiken. Het is relatief rustig in de sportzaal. Ook hier heeft David Lloyd voor veel natuurlijk licht gezorgd. Dan valt er tijdens het joggen nog wat te bekijken en blijft slaapritme op de juiste plek.

Groepslessen

David Lloyd heeft een ruime keuze aan lessen waar je uit kunt kiezen, zoals de high energy Les Mills BODYPUMP™, Power Yoga, Core & Stability en BODYSHAPE™. Ook groepslessen zoals cycling in hiervoor speciaal ingerichte studio’s.

Ontspanning

Aan het einde van de workout kan je even plaatsnemen in de lounge. Daar zijn lekkere gerechten te vinden. Of je nu gaat voor een kopje koffie of een lunch/ontbijt wilt eten, het is er allemaal. De lounge heeft ook een buitenplaats met heerlijke ligstoelen waar je even helemaal bij kan komen.

Kosten

Vanaf €45 p.m. kan jij jezelf lid noemen bij deze sportschool

Conclusie

Ben je op zoek naar een sportschool waar je ook naast ontspanning ook inspanning hebt? En vind je het belangrijk dat er vriendelijke mensen werken bij een sportschool? Dan is David Lloyd Blijdorp absoluut een uitstekende keus!

Laat een Reactie achter