In Utrecht vind je 4 vestigingen van Basic Fit. Wil je eerst alles weten over Basic Fit? Dat lees je hier. Of wil jij eerst alles weten over sportscholen?

In Utrecht Zuid vind je allereerst Basic Fit Herculesplein. Bij Basic Fit Herculesplein zijn er faciliteiten voor cardiofitness en krachttrainingen. Je kan samen met een personal trainer aan de slag en als je even niet in je eentje wilt sporten zijn er (virtuele) groepslessen. Als je last hebt na het sporten kan je naar de fysiotherapeut.

Daarnaast vind je in Utrecht Zuid ook een sportschool aan het Europaplein. Je hebt hier precies dezelfde faciliteiten als bij de locatie bij het Herculesplein. Dus je kan eenvoudig kiezen tussen deze twee. Deze sportschool krijgt 4 sterren van andere sporters.

In het noorden van Utrecht vind je Basic Fit Franciscusdreef. Ook hier heb je cardiofitness, krachttraining, personal training, groepslessen en een fysiotherapeut. Woon je dus in Utrecht Noord, dan is dit een goede optie.

Als laatste, ook in Utrecht noord vind je Basic Fit Utrecht Zonnebaan. Faciliteiten zijn gelijk aan de andere 3 locaties in Utrecht.

Vind hier jouw Basic Fit

Ga verder

Of wil je toch een andere sportschool in Utrecht?