Alle kosten van Basic Fit

Bij Basic Fit betaal je voor meerdere dingen. Je betaalt voor je abonnement, voor extra`s en eventueel inschrijfgeld. Acties en kortingen van de sportschool nemen we ook mee.

Abonnementen

Er zijn 3 vaste abonnementen. Vaak lopen er acties bovenop die abonnementen zodat ze extra voordelig zijn. De drie vaste abonnementen zijn:

  • Flex (€26,99 p/m): Je betaalt eenmalig €29,99 inschrijfgeld en kan onbeperkt sporten. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.
  • Smart (€19,99 p/m): Je betaalt geen inschrijfgeld en kan onbeperkt sporten. Het abonnement is meteen voor een jaar.
  • DUO (€29,99): Je kan samen met een vriend(in) sporten bij Basic Fit. Je betaalt geen inschrijfgeld en kan onbeperkt sporten. Heb abonnement is meteen voor een jaar.

Met een abonnement vanaf €19,99 per maand is Basic Fit één van de goedkoopste sportscholen van Nederland. Fit For Free kost ongeveer hetzelfde per maand.

Extra kosten

Je moet wel rekening houden met eventuele extra kosten bovenop je abonnement:

  • Groepslessen (€7,99 p/m): Om onbeperkt deel te kunnen nemen aan de live groepslessen van Basic Fit
  • Pro Coach App  (€4,99 p/m): Om naast je workoutschema ook de app te gebruiken
  • Yanga Sports Water (€3,99p/m): Om onbeperkt Yanga Sports Water te kunnen drinken
  • Kickstart sessie (€14,99 eenmalig): Een uitleg van alle apparaten en de geschiktheid voor het behalen van jouw doelen.

Inschrijfgeld

Bij Basic Fit betaal je alleen inschrijfgeld als je kiest voor het Flex abonnement. Je betaalt dan eenmalig €29,99 voor de inschrijving. Als je jouw abonnement voor een jaar vastzet zoals bij Smart en Duo, dan betaal je geen inschrijfgeld.

Acties & kortingen

Er zijn een aantal acties en kortingen waar je gebruik van kunt maken.

  • Tot 31 augustus: Sport gratis tot oktober en een gratis tas. Je sport dus 1 maand gratis, namelijk september. En krijgt een gratis tas t.w.v. €19,99. Je ontvangt dus een korting van €19,99 (1 maand) + €19,99 (de tas) = € 39,98.

Een nieuwe pas

Je krijgt als lid van Basic Fit een pas waarmee je naar binnen kan bij jouw sportschool. De eerste pas krijg je gratis bij aanmelding. Mocht die pas kwijtraken of gestolen worden, dan zal je een nieuwe aan moeten vragen bij de kiosk in jouw sportschool. Dit kost €5,00.

Conclusie

De abonnementen van Basic Fit zijn super goedkoop. Er zijn weinig gyms waar je voor slechts €19,99 per maand kan sporten. Let alleen wel op met de extra`s. Als je ervoor kiest om alle extra`s aan te schaffen, dan betaal je minimaal €37,96 per maand. Voor die prijs is het ook goed mogelijk om een andere sportschool te vinden. Het Duo-abonnement is wel uniek en zal je niet snel ergens anders vinden. Daarnaast is de regeling dat anderen die op hetzelfde adres wonen ook kunnen sporten bij Basic Fit op dezelfde pas ook super voordelig.

Vind hier jouw Basic Fit

Ga verder